Eerste Escape Ride groot succes

De eerste klap is en daalder waard zullen de organisatoren van MTB Heelsum gedacht hebben bij de organisatie van hun eerste evenement: De Escape Ride voor het goede doel Duchenne Heroes.
En die eerste klap kwam er! Het evenement is een daverend succes geworden met als resultaat dat Duchenne Heroes een mooie cheque van € 1095,– is overhandigd.

De Escape Ride is een combinatie van mountainbiken en het oplossen van escaperoom achtige raadsels met als doel het steunen van een goed doel.
De organisatie was tot in de puntjes verzorgd. “Het heeft heel wat werk gekost, maar als je dan het resultaat ziet en de reacties van de deelnemers hoort geeft je dat toch veel voldoening”, aldus de organisatoren. En er waren inderdaad na afloop bijna tot geen wanklanken te horen onder de toch nog bijna 50 deelnemers. Het weer zat gelukkig erg mee en we hadden met de kantine en kleedkamers van C.V.V. Redichem een mooi locatie. ”Bij terugkeer dachten de deelnemers klaar te zijn, maar toen mochten ze nog in een tot echte escaperoom omgetoverde en in rook gehulde kleedkamer echt te zien ontsnappen”.

.”Wij zijn erg trots dat het zo is gelopen en blijkt dat het concept aanslaat. Dit is een zeker opmaat naar een vervolg. Wat dat gaat worden zal de komende tijd worden uitgedacht”, aldus de organisatie die tot slot alle sponsoren wil bedanken, de vrijwilligers, voetbalvereniging Redichem en last but not least alle deelnemers die uit alle windstreken kwamen om dit unieke evenement mee te maken.

Meer nieuws