Escape Ride 2021

Ben je een liefhebber van mountainbiken en vind je puzzelen in een escaperoom ook zo leuk?
Dan is dit het ideale spel voor jou! Mountainbiken en een escaperoom tegelijkertijd? Dat is wat Escape Ride is. Als deelnemer ga jij aan de slag in groepen van drie tot vijf personen. Doormiddel van raadsels en puzzels blijf jij uit de handen van je ontvoerders.

Je fietst door het mooie landschap van de Veluwe, voornamelijk over de mountainbike route van Renkum. De tocht is ongeveer 25km lang en naar schatting zal je er ongeveer 3 uur over doen.

Voor slechts 15,- euro per deelnemer gaan jullie de uitdaging aan en steun je het goede doel!
Let op, de inschrijving sluit op zondag 15 augustus 2021.

Wanneer:
De Escape Ride zal plaats vinden op zondag 22 augustus 2021.

Wie:
Iedereen die 16 jaar of ouder is kan meedoen. Je neemt deel in een groepje van 3, 4 of 5 personen. Vraag dus fietsvrienden en stel zelf je groep samen.

Tijd:
Er zijn verschillende starttijden, dit omdat er in verschillende groepen gereden zal worden. De eerste groep zal starten om 09:00 uur en de laatste groep om 14:00 uur. Bij het inschrijven kan je een voorkeur geven op welk tijdstip je als groepje wil starten. Het is geen garantie dat je op dat tijdstip kan starten. We zullen je tijdig kenbaar maken wanneer je zal starten en doen ons uiterste best om alle wensen te kunnen voldoen.

De Escape Ride zal ongeveer 3 uur duren, dit is exclusief eventuele pauzes (die de deelnemers zelf besluiten te nemen).

Wat:
Tijdens de Escape Ride ben je voornamelijk aan het mountainbiken. Naast het fietsen zul je verschillende raadsels moeten oplossen en spellen uitvoeren om uit de handen te blijven van je ontvoerder. Verkregen informatie kan je niet altijd gelijk gebruiken en zal je dus goed moeten onthouden terwijl je net die ene heuvel aan het beklimmen bent of juist lekker aan het genieten van een afdaling of singletrack.

Je zal dus altijd goed om je heen moeten blijven kijken want straks mis je nog belangrijke informatie.

Waar:
Het startpunt van de Escape Ride is bij voetbalvereniging C.V.V. Redichem, Sportlaan 10, 6866 NA Heelsum. Naast het clubgebouw is een groot parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren. Vanaf hier is het een kleine 200 meter fietsen/lopen.

Hoe:
De Escape Ride vindt plaats op een mountainbike route. We raden u aan om deel te nemen met een mountainbike. Het is wel verplicht een helm te dragen tijdens het fietsen.

Tips/benodigdheden:
Het is handig dat elke groep beschikt over een GPS toestel zodat je de route erop kan zetten. Beschikt u niet over een GPS toestel, dan volstaat een telefoon met een app (slim maken) ook. Daarnaast zal er tijdens de ride gecommuniceerd worden met de organisatie, zorg hiervoor dat elke groep ook beschikt over een mobiele telefoon met internet en een Whatsapp account.

Datum

15 aug 2021
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Kosten

p.p €15.00

Organisator

MTB Heelsum
MTB Heelsum
Email
info@mtb-heelsum.nl
Website
http://www.mtb-heelsum.nl