Escape Ride 2024

Ben je een liefhebber van mountainbiken en vind je puzzelen in een escaperoom ook zo leuk?
Dan is dit de ideale activiteit voor jou! Dat is de Escape Ride. Als deelnemer ga jij aan de slag in een groepje en door middel van raadsels en puzzels op te lossen weten jullie te ontsnappen tijdens de Escape Ride!

Wanneer:
De Escape Ride vindt plaats op zondag 9 juni 2024.

Wie:
Iedereen die 16 jaar of ouder is kan meedoen. De Escape Ride is voor ervaren als onervaren fietsers. Je neemt deel in een groepje van 2, 3 of 4 personen. Vraag dus fietsvrienden en stel zelf je groep samen.

Tijd:
Er zijn verschillende starttijden, dit omdat er in verschillende groepen gereden zal worden. De eerste groep zal starten om 09:00 uur en de laatste groep om 12:00 uur. Bij het inschrijven kun je een starttijd kiezen. 

De Escape Ride zal afhankelijk van je fietservaring ongeveer 3 tot 5 uur duren.

Wat:
Tijdens de Escape Ride ben je voornamelijk aan het mountainbiken. Naast het fietsen zul je verschillende raadsels moeten oplossen en spellen uitvoeren om veilig terug te keren. Verkregen informatie kan je niet altijd gelijk gebruiken en zal je dus goed moeten onthouden terwijl je net die ene heuvel aan het beklimmen bent of juist lekker aan het genieten van een afdaling of singletrack.

Waar:
Het startpunt van de Escape Ride is bij voetbalvereniging SCW’23, Sportlaan 2, 6866 NA Heelsum. Naast het clubgebouw is een groot parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren.
Ook is er een mogelijkheid om je om te kleden en na het fietsen te douchen en zal de kantine open zijn voor eten en/of drinken (dit is op eigen kosten).

Hoe:
De Escape Ride vindt plaats op een mountainbike route. Je dient deel te nemen met een mountainbike/gravelbike. Het is wel verplicht een helm te dragen tijdens het fietsen.

Tips/benodigdheden:
Beschik je niet over een mountainbike dan is het ook mogelijk om er een te huren die op de startlocatie van de Escape Ride voor je klaar zal staan. Hier meer informatie. 
Het is handig dat elke groep beschikt over een GPS toestel zodat je de route erop kan zetten. Daarnaast zal er tijdens de ride gecommuniceerd worden met de organisatie, zorg hiervoor dat elke groep ook beschikt over een mobiele telefoon met internet, een Whatsapp account en de app Turfhunt.

Datum

09 jun 2024
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Kosten

p.p €20.00

Labels

UITVERKOCHT

Locatie

Wilhelmina sportpark
Sportlaan 2, 6866 NA Heelsum

Organisator

MTB Heelsum
MTB Heelsum
Email
info@mtb-heelsum.nl
Website
http://www.mtb-heelsum.nl