Mooi bedrag opgehaald voor Alzheimer Nederland

Met de tweede editie van de Escape Ride is er een mooi bedrag opgehaald voor het goede doel: Alzheimer Nederland. Er is een cheque van € 815,58 overhandigd.

De Escape Ride is een combinatie van mountainbiken en het oplossen van escaperoom achtige raadsels met als doel het steunen van een goed doel.

Ook op deze editie kijken de organisatoren met een trots gevoel op terug. “Het heeft weer wat werk gekost, maar als je dan het resultaat ziet en de reacties van de deelnemers hoort geeft je dat toch veel voldoening”.

De deelnemers konden kiezen uit twee verschillende routes. We hadden met de kantine en kleedkamers van C.V.V. Redichem weer een mooie start locatie. ”Waar de deelnemers vorig jaar de Escape Ride eindigden met een escaperoom, begonnen ze deze editie in een escaperoom. De deelnemers waande zich in een heuse militaire control room waar ze hun missie moesten voorbereiden”.

“Na weer een succes editie is het niet de vraag of maar wanneer de volgende editie zal plaats vinden, daar gaan we de komende tijd eens goed over na denken. Maar nu eerst na genieten van deze editie.” aldus de organisatie die tot slot alle sponsoren wil bedanken, de vrijwilligers, voetbalvereniging C.V.V. Redichem en last but not least alle deelnemers die uit alle windstreken kwamen om dit unieke evenement mee te maken.

Meer nieuws