Succesvolle Escape Ride 2024 steunt Fonds Gehandicaptensport met €2050,-

Heelsum – De vierde editie van de Escape Ride, georganiseerd door MTB Heelsum, was opnieuw een groot succes. Dit jaar werd er maar liefst €2050,- opgehaald voor Fonds Gehandicaptensport. Als organisatie zijn we ontzettend trots op alle deelnemers en sponsoren die deze prestatie mogelijk hebben gemaakt!
 
Op 9 juni 2024 verzamelden enthousiaste mountainbikers uit het hele land zich in Heelsum voor een dag vol avontuur en plezier. De Escape Ride biedt een unieke combinatie van sport, uitdaging en vermaak, waarbij de deelnemers niet alleen een prachtige route door de natuur van Heelsum en omgeving afleggen, maar ook onderweg raadsels moeten oplossen en spellen spelen.
 
De tocht voerde de deelnemers over uitdagende paden en door schilderachtige landschappen, terwijl ze onderweg hun hersens moesten kraken over slimme raadsels en hun behendigheid werd getest met verschillende spellen. Deze combinatie van fysieke en mentale uitdagingen zorgde voor een unieke en gedenkwaardige ervaring.
 
Dit jaar stond de Escape Ride in het teken van het goede doel: Fonds Gehandicaptensport. Dankzij de inzet van alle betrokkenen is er een indrukwekkend bedrag van €2050,- opgehaald. Dit geld zal worden gebruikt om sportprojecten voor mensen met een beperking te ondersteunen en sport voor iedereen toegankelijk te maken.
 
MTB Heelsum spreekt haar grote dank uit aan alle deelnemers, vrijwilligers en sponsors. Jullie inzet en genereuze bijdragen hebben een significante impact gemaakt op het leven van sporters met een beperking. Samen hebben we een prachtige dag beleefd en tegelijkertijd een belangrijk doel gesteund. Op naar de volgende editie van de Escape Ride!

Meer nieuws