Econsultancy over de Escape Ride

De derde editie alweer van de Escape Ride in Heelsum🤩! Een evenement dat de combinatie van mountainbiken en een escape room is. De Escape Ride werd georganiseerd door MTB Heelsum en de opbrengst van deze editie ging naar het Nationaal MS Fonds🙌🏼.
Dit jaar had het verhaal als thema archeologie! En hoe leuk is het dat Econsultancy hiervoor de spullen mocht leveren🍀. Van scherven uit de Prehistorie tot een oude munitiekist uit de Tweede Wereldoorlog, scheppen, troffels, jalons en ga zo maar door. Alles werd gebruikt om de deelnemers het gevoel te geven een échte archeoloog te zijn🏺. Allereerst legden ze een mountainbiketocht door de historische omgeving van Arnhem af, waarbij onder meer langs de grafheuvels bij Warnsborn werd gefietst🚴🏾. Tijdens deze avontuurlijke tocht voerden de ‘archeologen’ opdrachten uit, zoals het opgraven van puzzelstukken. Door de opdrachten uit te voeren kregen zij codes die nodig waren om aan het einde van het avontuur uit de escape room te ontsnappen. In de escape room waren de aanwijzingen goed verstopt en zoals het een echte archeoloog betaamt, moesten deze aanwijzingen met een borsteltje worden schoongemaakt. Na de ontsnapping uit de escape room kon worden bijgekomen van het avontuur met een welverdiend drankje🍻!
Al met al was het een erg geslaagde dag met een fantastische opbrengst van €1.791 voor het Nationaal MS Fonds. Meer info vind je hier 👉🏼 https://bit.ly/3XABMio

Meer nieuws