Escape Ride 2023 levert mooi bedrag op voor het Nationaal MS Fonds 

Heelsum – De jaarlijkse Escape Ride georganiseerd door MTB Heelsum heeft dit jaar het mooie bedrag van €1791,- opgebracht voor het Nationaal MS Fonds. Als organisatie zijn we supertrots op alle deelnemers en sponsoren die hier aan bij hebben gedragen! 

Op 4 juni 2023 kwamen avonturiers uit alle hoeken samen voor de Escape Ride, een unieke mountainbiketocht met een prehistorische twist. Terwijl de deelnemers op hun fietsen door de prachtige natuur van Arnhem en omgeving zwoegden, moesten ze raadsels oplossen en onderweg leuke spellen spelen. En dit alles om geld in te zamelen voor het Nationaal MS Fonds, dat vecht tegen multiple sclerose. 

Niet alleen werden de fietsers uitgedaagd door de mooie routes en kronkelende paden, maar ook door slimme raadsels die hun brein flink aan het werk zetten. Tijdens de tussenstops werden ze verrast met spellen die hun behendigheid en samenwerking op de proef stelden.  

De Escape Ride 2023 was niet alleen een avontuurlijke dag, maar ook een geweldige manier om bij te dragen aan het goede doel. Met een fantastische opbrengst van €1791,- helpt MTB Heelsum het Nationaal MS Fonds in hun strijd tegen multiple sclerose. Het ingezamelde geld zal worden gebruikt voor onderzoek en betere behandelingen voor degenen die met deze ziekte leven. 

MTB Heelsum wil alle deelnemers, vrijwilligers en sponsors bedanken voor hun fantastische inzet en gulle steun. Samen hebben jullie een positieve impact gemaakt op de levens van mensen die leven met multiple sclerose. 

Meer nieuws