Door de jaren heen.

Timeline MTB Heelsum

MTB Heelsum routebordje
MTB Heelsum routebordje
22 juni 2024
Het MTB Heelsum Routebordje!
Tijdens de afgelopen Escape Ride zijn wij als organisatie blij verrast! Routebordjes heeft als eerbetoon voor onze inzet voor het Goed Doel een gepersonaliseerde route bordje aangeboden. Het afgelopen weekend hebben wij dit in ontvangst mogen nemen. Wij willen Routebordjes enorm bedanken voor dit gebaar. Bedankt voor jullie deelname en graag zien we jullie terug op de volgende Escape Ride!
Polo_1
MTB Heelsum polo
07 juni 2024

Bij de Escape Ride is de organisatie van MTB Heelsum te herkennen aan de nieuwe polo’s bedrukt met het nieuwe MTB Heelsum logo!

LOGO_MTB_LIGGEND_BASIC_TEKST_RECHTS
Nieuw logo
24 mei 2024
De afgelopen maanden zijn wij niet alleen druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de Escape Ride, maar hebben wij MTB Heelsum in een nieuw jasje gestoken. Met trots presenteren wij jullie het nieuwe logo van MTB Heelsum!
 
Wij bedanken Bart Hendriks voor het mooie logo!
FGS-logo-RGB2023
Goed doel 2024
Fonds Gehandicaptensport

Fonds Gehandicaptensport gelooft dat er voor iedereen een sport of activiteit is. En door inclusieve activiteiten onder de aandacht te brengen informeren en inspireren we mensen iets nieuws te ontdekken. Nieuwe sporten en nieuwe ervaringen. Er is altijd iets te ontdekken dat je nog niet kent. Sport verandert je leven op zoveel verschillende manieren. Het zorgt voor plezier, vriendschap en vertrouwen. 

Vierde editie
Escape Ride 2024
Vierde editie

SAVE THE DATE! Op 9 juni 2024 vindt de vierde editie van de Escape Ride plaatst. 

Organisatie MTB Heelsum
Nieuw teamlid: Jan
1 juli 2023

Jan is al vanaf de eerste editie vrijwilliger bij de Escape Ride. Hij zal het team komen versterken waarbij hij zich vooral bezig zal houden met het secretariaat.

DSCN1993
Foto's Escape Ride
2023

De foto's van de Escape Ride staan online!

Opgehaald bedrag Escape Ride 2023
Donatiebedrag Nationaal MS Fonds
16 juni 2023

Heelsum – De jaarlijkse Escape Ride georganiseerd door MTB Heelsum heeft dit jaar het mooie bedrag van €1791,- opgebracht voor het Nationaal MS Fonds. Als organisatie zijn we supertrots op alle deelnemers en sponsoren die hier aan bij hebben gedragen! 

VeluweActief
Mountainbike verhuur
26 maart 2023

Vanaf dit jaar hebben we de mogelijkheid van het huren van mountainbikes via Veluwe Actief Oversteegen. De fietsen zullen op de start locatie voor je klaar staan.

Nationaal MS Fonds logo
Goed doel 2023
Nationaal MS Fonds

MS: Multiple sclerose is een auto-immuunziekte. Het afweersysteem valt het eigen lichaam aan. De oorzaak hiervan is niet bekend. . De klachten en symptomen verschillen per persoon. Naast de verschillende klachten die mensen met MS kunnen ervaren, bestaan er ook meerdere vormen van MS. Elke vorm kent een eigen ziektebeeld.

Escape Ride 2023
Escape Ride 2023
Derde editie

Ben je een liefhebber van mountainbiken en vind je puzzelen in een escaperoom ook zo leuk?
Dan is dit de ideale activiteit voor jou! Dat is de Escape Ride. Als deelnemer ga jij aan de slag in een groepje en door middel van raadsels en puzzels op te lossen weten jullie te ontsnappen tijdens de Escape Ride!

Wouter
Nieuw teamlid: Wouter
1 oktober 2023

Wouter heeft de eerste twee edities meegedaan als deelnemer waarnaar wij in contact zijn gekomen met hem. Hij vond het een super leuke opzet en wilde graag het team versterken met het bedenken van de spellen en verhaallijn. 

DSC_4020 (1)
Foto's Escape Ride
2022

De foto's van de Escape Ride staan online!

Cheque voor Alzheimer Nederland
Donatiebedrag Alzheimer Nederland
2022

Met de tweede editie van de Escape Ride is er een mooi bedrag opgehaald voor het goede doel: Alzheimer Nederland. Er is een cheque van €815,58 overhandigd.

Alzheimer Nederland
Goed doel 2022
Alzheimer Nederland

Alzheimer Nederland werkt aan een toekomst zonder dementie en aan een beter leven voor mensen met dementie en hun dierbaren. Dementie raakt steeds meer mensen, één op de vijf mensen krijgt dementie. Momenteel hebben 290.000 mannen en vrouwen in Nederland de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie. 

Escape Ride 2022
Escape Ride 2022
Tweede editie

Je fietst door het mooie landschap van de Veluwe, voornamelijk over de mountainbike route van Ede.
De Escape Ride vindt plaats op zondag 5 juni 2022. Voor deze editie zijn er twee routes mogelijk, te bestaande uit: kleine route (37 km) en grote route (55 km).

Sander
Nieuw teamlid: Sander
22 augustus 2021

Nadat Sander bij de eerste editie de foto's heeft gemaakt, mogen wij hem toevoegen aan het team. Hij zal zich voornamelijk bezighouden met de techniek bij de Escape Ride.

Escape-Ride-MTB-Heelsum_1
Foto's Escape Ride
2021

De foto's van de Escape Ride staan online!

Foto Sponsorbedrag MTB Heelsum
Donatiebedrag Duchenne Heroes
2021

Met de eerste editie van de Escape Ride is er een mooi bedrag opgehaald voor het goede doel: Duchenne Heroes. Er is een cheque van €1095,- overhandigd.

Duchenne Heroes
Goed doel 2021
Duchenne Heroes

Ouders van kinderen met Duchenne verenigden zich 25 jaar geleden in het Duchenne Parent Project. Samen werken ze aan het versnellen van de genezing en behandeling van de ziekte van Duchenne, het verbeteren van de medische zorg en een beter toekomstperspectief voor iedereen met Duchenne.

De Escape Ride
Escape Ride 2021
Eerste editie

De eerste editie van de Escape Ride is een feit. Als deelnemer ga jij aan de slag in groepen van twee tot vier personen. Door middel van raadsels en puzzels op te lossen weet jij te ontsnappen tijdens de Escape Ride!

LOGO_iso
Oprichting MTB Heelsum
2021

MTB Heelsum wordt opgericht uit een combinatie van de liefde van mountainbiken en evenementen organiseren. Door het te koppelen aan een goed doel kwam er al snel een ruwe schets van het evenement wat we nu kennen als: Escape Ride